Haarextensions bij HaarExtensionPrinses:

Veilig, niet van echt te onderscheiden én betaalbaar in Westland e.o.! 

Weer open! Tot ziens in alle gezondheid

Droomhaar voor iedereen

Een prachtige volle bos haar is zonder overdrijven een 'sierraad voor je uiterlijk'. Het is dan ook niet verwonderlijk dat iedereen dat wel dolgraag zou willen hebben. BN-ers en topmodellen staan veelal met indrukwekkend mooie lange haren op de rode loper en catwalk. Op een paar geluksvogels na krijgen maar weinig mensen dit van nature zo mee. Maar gelukkig zijn haarextensions tegenwoordig zo mooi dat het niet meer van echt te onderscheiden is, waardoor een mooie volle bos haar onder handbereik komt én het mooie is dat het betaalbaar is voor iedereen!

Dus heb jij van jezelf kort haar en duurt het je te lang om het te laten groeien? Of heb je wel lengte, maar mis je juist volume? Of wil je juist liever een kleurtje in je haar laten zetten zonder dat dit ten koste gaat van je eigen haar? 

Dan zijn hairextensions, aangebracht met de vlechtmethode, echt iets voor jou! Haarextensions die bevestigd zijn met eigen vlechtjes, zijn bewezen veilig voor je haar én het valt zo natuurlijk dat iedereen zich afvraagt hoe het komt dat je haar opeens zo prachtig eruit ziet! 

Bewezen veilig
Het mooie van de vlechttechniek is dat het 'puur natuurlijk' is. Er komt geen hitte, chemische middelen, hard materiaal of veel druk op één plek aan te pas! Dit in tegenstelling tot andere bevestigingsmethoden, zoals wax, lijmstrips, microrings en clip ins. De haarextensions van HaarExtensionPrinses zitten vast aan een vlechtje van je eigen haar en we gebruiken ook draad en elastieken. Het aanbrengen van extensions is absoluut maatwerk. Bij iedereen zit de vlecht op een andere plek en de dikte verschilt ook per persoon. Per haartype kijken we namelijk hoe breed je vlechtje moet zijn. Heb je bijvoorbeeld dun haar? Dan is een dikker vlechtje nodig dan als je heel stevig haar hebt. Het vlechtje kan met gemak het gewicht van de haarextensions dragen, omdat het gewicht mooi verdeeld over de vlecht gedragen wordt. Je ziet de platte, kleine vlechtjes niet zitten. 

Je hoofdhaar vernieuwt zich elke dag. Dagelijks verlies je 80 tot 120 haren en je haar groeit gemiddeld 1 cm per maand. Hierdoor is het nodig om elke twee maanden de vlecht opnieuw in te laten zetten. Als je goed voor je haarextensions zorgt en als je kwalitatief goede extensions aangeschaft, kan je met gemak een jaar tot anderhalf jaar hiermee vooruit. 

Niet van echt te onderscheiden
 
De haarextensions van tegenwoordig zijn van dusdanige kwaliteit dat het verschil met je eigen haar niet is te zien. Mits je het juiste merk aanschaft en hairextensions neemt van echt haar. Ook zetten wij de haarextensions op een dusdanige manier dat je ze niet ziet zitten. Dus ook niet als je je hand door je haar haalt of als de wind er doorheen waait. Als je kiest voor haarverlenging, is het nodig om je haar in lagen te laten knippen, zodat je het verschil niet kan zien tussen je eigen haar en het kunsthaar. De extensions bewegen dan mooi mee met het eigen haar. Haarverlenging wil zeggen dat de extensions langer zijn dan je eigen haar. Kies je voor volume, waarbij de extensions net zo lang zijn als je eigen haar, dan is in lagen knippen niet nodig.

Betaalbaar
Goede hairextensions zijn niet spotgoedkoop, maar wel voor vrijwel iedereen financieel weggelegd. Een haarverlenging bestaat uit haarmatjes (ook wel weaves, wefts of haarstukjes genoemd) en vlechten van je eigen haar waar we de matjes op bevestigen. De eerste keer betaal je voor de vlechten en voor de haarmatten, de keren erna herbruiken we het haar en betaal je dus alleen voor het opnieuw invlechten.

Voorbeeld 1: Quinty heeft al halflang haar en wil alleen extra volume. Ze kiest voor één, lange, dieplopende vlecht en daarop gaan drie haarstukjes van in totaal 75 gram. Quinty betaalt hiervoor de eerste keer in totaal 200 euro (haarextensions en zetten). Ze houdt 25 gram haar reserve over (je bestelt per 50 gram). Ze komt om de twee maanden terug om de vlechten opnieuw in te laten zetten en betaalt hiervoor 49,95 euro per keer. Deze optie is het makkelijkst te verzorgen en omdat het een zeer lange vlecht is, kunnen er meer matjes op, waardoor dit een zeer mooi vol en natuurlijk effect geeft. Wil je je haar een paar centimeter laten groeien? Ook dan is deze optie aan te raden. Dan plaatsen we de vlecht iets hoger en naarmate je haar groeit, gaat de vlecht mee omlaag.

Voorbeeld 2: Petra heeft haar net over haar schouders en wil iets meer lengte en volume. Ze kiest voor twee vlechten en zes haarmatjes van in totaal 140 gram (ze houdt 10 gram haar reserve over, je bestelt immers per 50 gram) Ze betaalt hiervoor de eerste keer in totaal 250 euro (haarextensions en zetten). Ze komt om de twee maanden terug om de vlechten opnieuw in te laten zetten en betaalt hiervoor 70 euro per keer.

Voorbeeld 3: Manon heeft kort haar dat net in een staart past en ze wil meer lengte en volume. Ze kiest voor drie vlechten en vijf haarstukjes van in totaal 180 gram. Ze houdt 20 gram haar over, je bestelt immers per 50 gram. Bij kort haar zijn meer haarmatjes nodig, omdat je meer lagen moet knippen voor een natuurlijk effect. Ze betaalt hiervoor de eerste keer in totaal 325 euro (haarextensions en zetten). Ze komt om de twee maanden terug om de vlechten opnieuw in te laten zetten en betaalt hiervoor 85 euro per keer. 

Bovengenoemde bedragen zijn indicatief. Krullende haarextensions zijn iets duurder dan steile en ook zijn er verschillende prijsklassen per merk haarextensions en per lengte. Als je nog nooit haarextensions hebt gehad, is het aan te raden om één tot maximaal twee vlechten te kiezen, zodat je eraan kan wennen. Ben je er al aan gewend, dan kan je kiezen voor maximaal vier vlechten. 

Kosten 

Intakegesprek
15 euro eenmalig (kiest u voor inzetten bij HaarExtensionPrinses, dan krijgt u dit bedrag weer terug) 

Haarmatjes inzetten (inclusief knippen en föhnen en exclusief haarextensions):  
1 lange, dieplopende vlec
ht € 49,95,- 
1 lange, dieplopende vlecht met 1 korte vlecht 70 euro
1 lange, dieplopende vlecht met 2 korte vlechten 85 euro
1 lange, dieplopende vlecht met 3 korte vlechten 95 euro

Werkwijze

Stap 1. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen. Wil je een haarvolume of verlenging? Wat voor haartype heb je? Hoe gezond is je haar en welk merk haarextensions past hierbij? Kies altijd voor echt haar, bij voorkeur Indiaas of Braziliaans haar. Hoeveel haar heb je nodig, hoeveel vlechten, welke structuur past hier het beste bij en welke haarkleur is het mooist? Hoe langer je haar, hoe minder matjes je nodig hebt. Hoe dikker en korter je haar, hoe meer je er nodig hebt. Je haar moet minimaal 15 cm zijn. Het liefst moet het in één staart kunnen. Als dit kan is een haarverlenging mogelijk. Ook vertel ik je waar je de weaves kan bestellen, hoeveel dit ongeveer kost en hoe lang de levertijd naar verwachting is. Vervolgens maken we een afspraak voor het inzetten van de haarextensions. Het kan zijn dat je al ervaring hebt met weaves en dat je al haar gekocht hebt. In dat geval maak je alleen een afspraak voor het inzetten van de haarmatten. 

Stap 2. We maken de afgesproken vlechten bij het inzetten van de haarmatten en bevestigen ze hieraan vast. Vervolgens knippen we het haar in lagen als het om een haarverlenging gaat of op lengte als het om haarvolume gaat. Daarna föhnen we het in model (tenzij je krullen hebt, in dat geval is het mooier om het haar te laten opdrogen). 

Stap 3. Om de twee maanden laat je de haarmatjes opnieuw invlechten. We hergebruiken het haar opnieuw totdat ze aan vervanging toe zijn. Lichte haarextensions gaan minder lang mee dan donkere, omdat deze meer bewerkt zijn om te komen tot de huidige kleur. Als je goed voor je haarextensions zorgt, moet je hier ruim één jaar tot anderhalf jaar mee kunnen doen. 


Afspraak maken voor droomhaar?

Op zoek naar haarextensions in de buurt van Hoek van Holland, Maasdijk, 's-Gravenzande, Heenweg, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen (regio Westland), Maasland, Maassluis en omstreken? Ben je op zoek naar een professionele haarextensionexpert bij jou in de buurt, die toch betaalbaar is? En wil jij graag stralen met een prachtige bos haar? Kortom, het haar waar je altijd al van droomde? Neem dan met mij contact op via 06-37 38 26 81 (bij voorkeur via WhatsApp). Graag tot ziens! Meer over mij lees je hier.  

Haarextensionstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81, KvK-nummer 63901331, BTW-nummer 145313803B01.